Ze schrok nogal van de prijs

Als je mij kent weet je dat ik hart en zeker ook er hard voor mag werken. Energetisch en intuïtief behandelen is niet zomaar iets. Je krijgt van mij ruim de tijd, de volle 100 % aandacht in de vorm van een luisterend oor met thee en voetenbad voor de liefhebber, vragen om over na te denken, tips en praktische handvaten voor thuis in te zetten en als knaller uiteraard een massage. Tegenwoordig komen er ook steeds vaker boodschappen of tekens door wat je kan zien als een extra cadeautje voor dat moment!

 

Niet vergoed voor de verzekering? Nee, daar ben ik heel duidelijk is. Het geeft mij veel financiële rompslomp, bijscholing waar ik niet op zit te wachten (ik kies liever zelf waar mijn interesses liggen), cliënten zijn vaak hoppers en komen op het laatst als hun potje nog op moet (waar waren ze als het echt nodig was?) Als je ECHT verandering, verzachting, ontspanning, inzichten wil, dan mag je de ondernemers die hier met passie vol energie er zijn voor jou er ook voor betalen. En nee ik kan niet in de budgetten en agenda's van anderen kijken. Misschien is een maandje netflix, de tv-gids, tijdschrift/sport abonnement, impulsaankopen eens te bezien of daar in gekort kan worden? 

 

Wat is je gezondheid je echt waard? Kortom een geluksmoment, relaxmoment tijd voor jezelf mag je best eens creëren voor jezelf, juist ook als je er eigenlijk geen tijd voor hebt en dan de vraag wat vindt je het waard? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0